هوشیاری و اقدام به موقع کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دامغان، در کشف و معدوم نمودن لاشه ی مرغ های رها شده، در حاشیه ی جاده سمنان-دامغان

هوشیاری و اقدام به موقع کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دامغان، در کشف و معدوم نمودن لاشه ی مرغ های رها شده، در حاشیه ی جاده سمنان-دامغان

 هوشیاری و اقدام به موقع  کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دامغان، در کشف و معدوم نمودن لاشه ی مرغ های رها شده، در حاشیه ی جاده سمنا

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان، دکتر پورمحمدی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان اظهار داشت: بلافاصله پس از وصول گزارش مردمی مبنی بر اینکه تعدادی لاشه ی مرغ تلف شده در حاشیه ی جاده سمنان-دامغان، در انتهای پارک شهید ساجدی رها شده است، کارشناسان مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط این شبکه، در معیت کارشناس اداره دامپزشکی به محل اعزام شدند. پس از تأیید موضوع و هماهنگی های صورت پذیرفته با مسئولین امر، با نظارت کارشناسان این شبکه و اداره دامپزشکی و با همکاری فرمانداری، نیروی انتظامی و اداره راهداری شهرستان دامغان، لاشه‌ها در شرایط مناسب و بهداشتی معدوم و محل ضدعفونی شد.

وی افزود: لاشه ی طیور تلف شده به شیوه کاملاً بهداشتی در گودالی که به وسیله بولدوزر به عمق مشخص حفر شده بود معدوم شد. وی تصریح کرد در ابتدا در کف گودال آهک ریخته شده سپس یک لایه خاک به ضخامت حدود 40 سانتی متر روی آن قرار گرفته و سپس لاشه ها در گودال ریخته شد و پس از یک لایه 40 سانتی متری دیگر از خاک، مقدار دیگری آهک Ca(OH)2 به آن اضافه کرده و در نهایت گودال پر گردید. وی خاطر نشان کرد محل دفن پس از پایان کار مورد بازدید منظم کارشناسان امر قرار خواهد گرفت تا در صورت بروز هر گونه مشکل، نسبت به رفع آن اقدام عاجل به عمل آید.

وی در خاتمه از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تلفات غیر عادی در پرندگان و سایر حیوانات، موارد را به صورت آنی به اداره دامپزشکی یا شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان اطلاع رسانی نمایند.

  • کد خبر : 30518
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *